Trpezarijski namještaj

 

Slika

Programom trpezarijskog namještaja želimo Vam pomoći u stvaranju ambijenta kreiranog prema Vašim željama. Inovirali smo naš proizvodni program novim modelima stolova i stolica za domaćinstva i ugostiteljstva da bismo ispunili očekivanja i najzahtjevnijih kupaca. Trpezarijski namještaj radimo u više finiša: hrast, orah, natur, trešnja, mahagonij, wenge i bijelo, kao i u raznom izboru štofova i eko koža., usklađeno za stanovanje po želji!

Kvalitet „Konjuh“ proizvoda, ispituje se kod ovlaštenih institucija, ali potvrda kvaliteta proizvoda od strane kupaca za nas je najvažnija ocjena.

Školski namještaj

 

Slika

Vrijeme koje djeca provedu u školama je prije svega veći dio dana. Imajući u vidu tu činjenicu, naša misija je da školski nameštaj prilgodimo djeci, a ne obrnuto. Naši proizvodi su anatomski oblikovani i izrađeni od najkvalitetnijih materijala koje nudi domaće tržište.

Kancelarijski namještaj

 

Slika

Programom kancelarijskog namještaja URAN želimo Vam pomoći u stvaranju ugodnog radnog ambijenta kreiranog prema Vašim željama.

Ured opremljen namještajem iz ovog programa pretpostavka je poslovnog uspjeha, temeljenog na optimalnim uvjetima za rad.

Masivnost i čvrstina, mirnoća boja i blagost oblika daju Vam osjećaj sigurnosti i samouvjerenosti, a bogata paleta proizvoda iz ovog programa omogućava optimalne kombinacije opremanja pojedinačnih i grupnih radnih prostora.

Na raspolaganju su Vam naši finiši: hrast, maron, trešnja, wenge, wenge-trešnja i natur. Programom kancelarijskog namještaja TITAN nastojimo zadovoljiti potrebe najzahtjevnijih korisnika. Masivnost, elegancija, profinjenost i moderna kreacija radnog prostora naša je podrška Vašeg poslovnog uspjeha.

Parket

 

Slika

Parket je odraz našeg ukusa, osobnosti i potreba koje nam nalažu poslovni ili stambeni objekti. Ulaganjem u takvu vrstu podnih obloga dugoročno i kvalitetno ulažemo u svoje prostore. Drvo je materijal kao niti jedan drugi: čvrsto, otporno, prilagodljivo, fleksibilno i povrh svega estetski vrlo zanimljivo. Mi nudimo bukov i hrastov parket u 3 klase različitih dimenzija. Parketi su proizvod s vrlo visokom ekološkom vrijednošću, mogu se razgraditi i reciklirati, a posebno su zahvalni u slučaju da ste skloni alergijama.

Otpresci

 

Slika

Izrađujemo i otpreske od furnira. Otpresci su razlicitih namjena: ravne  viseslojne ploče, različito oblikovani otpresci u zavisnosti od namjene za namještaj i enterijere, sjedala, nasloni, stolice itd. Debljina otpresaka se kreće od 6 mm i više.

Također, u poluautomatskoj lakirnici  vrsimo visokokvalitetno lakiranje otpresaka bezbojnim lakovima sa sjajem do željenog procenta ili u nekoj od boja koje odabere kupac.

0 0

Konjuh Zivinice

Medijski pokrovitelji

Posjetite nas

Konjuh

Pratite nas i na Facebooku

Slika 60

Facebook